2021. november 11., csütörtök

Mars-prezentációm az MTA „A magyar tudomány ünnepe” programsorozatában

Az MTA 2021-es „A magyar tudomány ünnepe” sorozatában a kiemelt partnerek programjaként szerepel a WJLF Környezetbiztonsági Tanszékének online előadói estje. Az Akadémia évek óta együttműködik kormányzati szervekkel, felsőoktatási intézményekkel, tudományos szervezetekkel, valamint a kutató és fejlesztő hálózati intézményekkel a tudományos tevékenység népszerűsítésében és a legújabb tudományos eredmények megismertetésében. Ennek részeként 2021. november 26-án pénteken 17:30-20:30 óra között Környezetbiztonsági Tanszékünk négy előadással várja az érdeklődő hallgatóságot.

Az este során jómagam 19:00 órától „Mars-képregény a vörös bolygó kutatástörténetéről” címmel prezentálok bolygószomszédunk tudománytörténetét, planetológiáját és űrszondás kutatásait érintve.

További információ, a részletes program, valamint az esemény online elérhetősége a következő linkre kattintva böngészhető a WJLF oldalán: https://wesley.hu/szervezeti-egysegek/tanszekek/kornyezetbiztonsagi-tanszek/a-magyar-tudomany-unnepe/ Az esemény az MTA 2021-es „A magyar tudomány ünnepe” kiemelt partnereinek programjai között a következő linkre kattintva érhető el az Akadémia oldalán: https://mta.hu/tudomanyunnep/kiemelt-partnerek-programjai-a-2021-es-magyar-tudomany-unnepen-111688