2019. december 21., szombat

Élmények és látnivalók Magyarországon

  Az elmúlt évek, évtizedek kalandozásai az ország jó néhány ismert, vagy éppen reflektorfényt nem kapott, ellenben izgalmas térségébe, településére, természeti és építettet környezeti látnivalóihoz vezettek. A csillagászat történeti emlékeit, unikális környezeti viszonyokat, planétánk szépségeit kerestem - és találtam meg. Éppen ezért megnyugtató, sőt, örömteli tudni, nem vagyok egyedül. Nemcsak barangolóként, de az ezzel kapcsolatos népszerűsítés terén sem.
  A puhaborítós, útikönyvszerű méretben és formátumúban, szép nyomdatechnikával kivitelezett Élmények és látnivalók Magyarországon kötet aktuális kiadása 656 oldalon, gazdag képanyaggal és informatív térképrészletekkel mutatja be az ország természeti, kulturális és turisztikai látnivalóit. A nagyobb földrajzi-közigazgatási egységektől halad a kisebbek felé, közérthető nyelvezettel, ugyanakkor szakmailag korrekten ismertet számtalan számomra is kedves, ugyanakkor jó néhány eddig nem ismert célpontot, 915 (!) települést.
  A kötethez példaértékű és hatékony PR- és marketingmunka társul. A papír alapú változat mellett hozzáférhető elektronikus könyvként, Facebook- és Instagram-oldalainak közösségépítő ereje van. Jómagam hálásan köszönöm a Well-PRess, és személy szerint a felelős kiadó, Körtvélyesi Zsóka figyelmességét, a kötet recenziós példányát.
  Biztos vagyok benne, hogy a kiadvány megtalálja olvasóit, akiknek hozzám hasonlóan remek összefoglaló adatokkal, továbbá sok-sok újdonsággal szolgál hazánk látnivalóiról. További információ és megrendelés: https://latnivalokmagyarorszagon.hu/