2020. augusztus 24., hétfő

A Budakeszi Vadasparkban folytatódik 2020-as országos előadói körutam

Örömmel tájékoztatom kedves Olvasóimat és Hallgatóimat, hogy augusztus 28-án a Budakeszi Vadasparkban folytatódik 2020-as országos előadói körutam.

E hét pénteken 22:00 órától a Meteorok-meteoritok-meteoritkráterek világa címmel adok elő  a Pest megyei településen (Budakeszi Vadaspark, 2092 Budakeszi, Hrsz. 0210/12). 

Az előadás a 19:00-24:00 óra közötti Vadasparki Éjszaka programfolyam keretében zajlik. A részvétel a Budakeszi Vadasparkba történő belépéshez kötött. 

A nyár utolsó péntek estéjén a Budakeszi Vadaspark az éjszakai erdők élővilága iránt érdeklődőket hosszabbított nyitva tartással és változatos programokkal, látványetetésekkel, speciális szakvezetésekkel várja. Ezen az estén a kapukat 19:00 órakor nyitják ki, a belépőket 23:00-ig lehet megvásárolni. Legkésőbb 24:00-kor az állatok nyugovóra térnek, ekkorra utolsó látogatónknak is el kell hagynia a Vadaspark területét. A Vadasparki Éjszakára a felnőtt belépő 2600 forint, a gyermekjegy 1200 forint.

A fennálló közegészségügyi helyzetre való tekintettel a Budakeszi Vadaspark minden a programra érkező látogatót kér, hogy a biztonságos távolságot tartsák meg egymástól, ajánlott a szájmaszk viselése, fokozottan figyeljenek oda a személyes higiéniára, a megfelelő kézfertőtlenítésre, ahogy ezt a Vadaspark is megteszi. A kihelyezett kézfertőtlenítőket használják bizalommal.

Részletes program és további információ: